Wat kan ik voor je betekenen?

Sandra. organiseert alles op het gebied van marketingcommunicatie, evenementen of public relations.

Marketing & Communicatie

Zowel op strategisch als praktisch niveau denk en werk ik mee binnen een organisatie. Ben je op zoek naar een tijdelijke kracht binnen het team, zoek je iemand die hands-on praktische marketing- of communicatieactiviteiten uitwerkt of kun je hulp gebruiken bij marketingcommunicatie vraagstukken? Ik denk graag met je mee op welke manier ik iets voor de jou, het merk of de organisatie kan betekenen.

Events

Het organiseren van een event: productlancering, businessevent, klantevent, beurs of eenpersoneelsfeest lijkt soms makkelijk, maar er komt veel bij kijken: het organiseren van een sterk event met een krachtige boodschap is een fulltime job. Met mijn ruime ervaring in eventmanagement help ik je graag het event van A tot en met Z te regelen. Ik neem alles uit handen zodat jij tijd en aandacht hebt voor andere zaken die ook prioriteit hebben. Ondanks dat ik je alles uit handen neem, gaan we eerst in gesprek zodat ik meer te weten kom over de merkwaarden, positionering en kracht van het merk of een organisatie en wat het doel of de boodschap is van het event, we overleggen we daar waar nodig tijdens het proces en we maken er een fantastisch event van samen.

Public Relations

Zoek je iemand die contacten met de media onderhoudt? Die zorgt dat jouw product, dienst, lancering, event of project onder de aandacht komt bij verschillende media of zoek je iemand die intern de communicatie aanpakt voor medewerkers? Public Relations is voor iedereen die zichzelf zichtbaard of meer zichtbaar wil maken bij de doelgroep(en). Dus kun jij wat wel ondersteuning of hulp gebruiken op hands-on, strategisch of praktisch niveau? Ik help je graag.

Wil je meer informatie of graag vrijblijvend een gesprek inplannen? Je kunt me bellen op: 06-51 84 71 40 of stuur me een berichtje op: info@sandrarorije.nl